Smycken från Pantbanken

Jag älskar smycken och jag tänkte att jag skulle passa på att tipsa om ett bra ställe där man kan göra riktiga fynd, nämligen Pantbankens nätauktion. Det är inte bara smycken som finns där utan också en massa andra saker, men det finns mycket smycken och eftersom det är auktion så har man chans att få tag på riktigt fina saker till väldigt bra priser. Nu är jag till exempel med i en auktion med tre jättefina silverringar med stenar i som hittills är uppe i 100 kronor, och den auktionen stänger alldeles strax så jag tror inte att den kommer att gå upp så mycket mer.

ring i silver

Det finns verkligen allt möjligt där och det är ett bra ställe att titta på om man vill ha lite mer annorlunda smycken. Pantbanken har också en webbshop där man kan köpa saker direkt och där finns det också chans till fina fynd. Det är både gammalt och nytt och det är som sagt inte bara smycken man kan hitta där utan också andra saker, som till exempel elektronik, glas och porslin, konst, klockor, instrument och annat.

LA har otroligt bra shopping, men när det gäller smycken så handlar jag faktiskt mest i Sverige. Dels så gillar jag den svenska designen på smycken, alltså sådant som är tillverkat i Sverige, men jag upplever också att det är svårare att hitta sina guldkorn i LA där det finns så otroligt mycket varav mycket är billigt krafs och mycket är alldeles för dyrt och exklusivt för att man ska ha råd att köpa det.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.