Önskar mig en hund

Även om jag ofta är omgiven av många människor så kan mitt pendlande liv bli lite ensamt. Jag har många vänner både i Stockholm och i LA, men jag har ingen partner och det betyder att när jag är hemma i mina lägenheter så är jag nästan alltid ensam. Att jag inte har ett förhållande är dock inget som stör mig, och jag gillar och uppskattar också min ensamtid, men det är en sak som jag känner att skulle vara himla mysigt att ha och det är en hund.

Om jag hade en hund så skulle jag alltid ha en kompis där, som är ett sällskap utan att man direkt behöver umgås, om ni förstår hur jag menar. En hund skulle vara som en partner, fast bättre. Tyvärr så är mitt resande liv inte speciellt optimalt för en hund. Visst kan man flyga med en hund, men jag har ofta så fullt upp och jag har oregelbundna arbetstider så det skulle helt enkelt inte fungera. Då skulle jag behöva ha hunden med mig överallt, vilket ju vore helt fantastiskt, men det går ju inte. Jag kan inte ha med mig en hund när jag är på ett kundmöte till exempel.

Så tyvärr så måste jag inse att jag inte kan ha någon hund, men jag hoppas att jag en dag kan ordna min vardag och min situation så att jag kan skaffa en. För jag gillar verkligen hundar. Det ser så himla mysigt ut att vara ute och springa med sin hund i skymningen eller ta med den till en uteservering och käka en bit mat. Det är något jag verkligen skulle vilja.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.