Inredning – fördelen med två hem

Det är väldigt roligt att ha två lägenheter när man gillar inredning. Jag har inte direkt en stil utan tycker om att utforska olika, och då är det en stor fördel att ha två kök, två sovrum, två vardagsrum och två badrum att experimentera med. Jag har olika stilar i mina två lägenheter. I lägenheten i Stockholm har jag inrett mer skandinaviskt med det vita och stilrena (fast med min egen touch på det), och i lägenheten i LA har jag inrett mer åt det amerikanska hållet (tänk Maria Montazami fast inte på långa vägar så plottrigt, och inga tassels!).

Det är ju ganska naturligt att inredningen har blivit just så, men jag har också funderat på varför jag inte gör tvärtom istället så att jag kan ha en del av Stockholm med mig till LA och vice versa. Fast jag tror inte att jag skulle gilla det. När jag är i Stockholm så vill jag ha allt det svenska, och när jag är i LA så vill jag ha atmosfären som råder där. Så jag tycker om att ha det som jag har det.

Fast även om mina lägenheter skiljer sig åt så är det inte som natt och dag. Mycket är också lika. Man har ju trots allt en ”röd tråd” i sin inredning och den syns i båda mina lägenheter. Så jag tror nog att den som tittade in i båda också skulle se likheterna och se mig i båda inredningarna. Sedan är ju själva lägenheterna i sig lite olika också. Stockholmslägenheten är en bostadsrätt så den har jag mer fria tyglar med än lägenheten i LA som jag hyr. 

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.