Första blogginlägget!

Välkommen till det första inlägget i min nya blogg! Jag heter Mikaela och jag jobbar med marknadsföring. Jag är född och uppvuxen i Stockholm där jag nu bor i en lägenhet på Östermalm, men jag har också en lägenhet i LA där jag bor och jobbar flera månader om året. I den här bloggen kommer jag att skriva om hur det är att jobba både i Sverige och i USA och hur det är att bo i LA. Så det blir en hel del jobb men också mycket om mitt liv i övrigt, vad jag gör på fritiden, vad jag gillar med LA och mycket mer.

Om ni undrar över något eller har önskemål om något ni vill att jag ska skriva om, eller om ni kanske blir sugna på att anlita mig så är det bara att skriva ihop ett mail och skicka det till mikaela@jobla.se eller skriva en kommentar här i bloggen.

Jag har valt att göra den här bloggen på svenska, dels eftersom svenskan är mitt modersmål men också för att bloggen vänder sig till svenskar som är intresserade av hur det är att bo och jobba i LA. Det är ju inte så bara att börja jobba i USA men det är trots allt en dröm för många, så jag hoppas att jag i min blogg kan inspirera och dela med mig av mina erfarenheter till andra som också vill följa sin dröm och jobba i USA.

Så välkommen att följa mig i min vardag i Stockholm och LA!

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.